Bestuur

Bestuur

Interview Suzanne Dekkers (oud leerling)

Vertel in het kort iets over jezelf (Naam, leeftijd, woonachtig, hobby etc.)

Mijn naam is Suzanne Dekkers, ik ben 35 jaar en woon sinds 1,5 jaar in 
Dongen Vaart. Mijn hobby’s zijn voetballen (dit doe ik al bijna 25 jaar bij v.v. Blauw-Wit ’81) en wandelen met mijn hond.
Ik zou ik het oprecht heel erg jammer vinden wanneer OBS de Start uit De Moer zou moeten verdwijnen. Deze school is uiteindelijk toch het hart van het dorp en van onschatbare waarde. De school zorgt onder andere voor participatie van jong en oud en vaak voor levenslange vriendschappen. Veel van mijn eigen vriend(in)en ken ik al vanaf mijn lagere schooltijd.

 

Hoe heb je jouw lagere school tijd op OBS de Start ervaren?

Ik heb mijn lagere school periode bij OBS de Start als zeer leuk ervaren! 
Door de kleinere klassen was er echt onderwijs op maat. Als je iets niet begreep dan was er altijd veel tijd voor begeleiding. Doordat je met meerdere groepen in één lokaal zat, kreeg je automatisch de lesstof mee van de oudere kinderen, waardoor je de opvolgende lesstof makkelijker eigen maakte.

 

Wat is een van je leukste herinneringen aan de schooltijd op OBS de Start?

Ik heb heel veel leuke herinneringen aan mijn lagere schooltijd:
Één keer in de week met de bus naar de Werft in Kaatsheuvel voor de gymles. Ook hier speelden kinderen van verschillende groepen met elkaar en hielpen elkaar.
Sinterklaas die onze school elk jaar weer een (spannend) bezoek bracht. Met Kerstmis met de hele school deelnemen aan het kerstontbijt.
Het optreden van de leerkrachten tijdens de carnavalsmiddagen. 

Welke studies heb je gedaan, na OBS de Start?

Na OBS de start ben ik naar het Dr. Mollercollege te Kaatsheuvel gegaan. Hierna heb ik 4 jaar de MBO opleiding Marketing / Communicatie gevolgd aan de Rooi Pannen te Tilburg. Tijdens mijn laatste jaar van deze opleiding, ben ik stage gaan lopen bij Chalet Fontaine te Kaatsheuvel en ben daar uitgegroeid tot bedrijfsleider van het bedrijf.

 

Wat voor baan/functie vervul je op dit moment?

Ik ben Office Manager bij Hoppenbrouwers Techniek.

Dit bericht delen op Social Media?

U doet ons er een groot plezier mee en vergroot ons bereik enorm…

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Klik hier onder om één van onze andere publicaties te lezen

WE DID IT!

Wat zijn we trots! OBS de Start in De Moer blijft open! Meerdere nieuwe leerlingen zijn gestart of gaan starten op onze

Verder lezen >>