Bestuur

Bestuur

Interview Bart Van Laarhoven (oud leerling)

MINI INTERVIEW OUD LEERLINGEN OBS DE START

 

Vertel in het kort iets over jezelf (Naam, leeftijd, woonachtig, hobby etc.)

Ik ben Bart van Laarhoven, 32 jaar. In 2012 ben ik, samen met mijn vriendin Linda, in de Dorsvlegel gaan wonen.  Daar zijn onze kinderen Sev (5 jaar) en Nomi (2 jaar) geboren. Momenteel zijn we bezig ons droomhuis in de Dorsvlegel te bouwen. In mijn vrije tijd ben ik bij Blauw-wit’81  te vinden. Daar ben ik nog actief als speler van de selectie. Wanneer ik thuis ben, ben ik lekker aan het spelen, stoeien of  voetballen met Sev en Nomi.

Hoe heb je jouw lagere school tijd op OBS de Start ervaren?

Ik heb een fijne schooltijd op de basisschool gehad. In de kleine en gemengde klassen, kun je in je eigen tempo jezelf ontwikkelen. Daarnaast zijn de vrienden van toen, nog steeds de vrienden van nu. Voor ons was de keuze snel gemaakt om Sev hier naar school te doen. Want wat is er nou leuker om naar dezelfde school te gaan als papa ( en opa ).

 

Wat is een van je leukste herinneringen aan de schooltijd op OBS de Start?

Iedere dag keek ik uit om te gaan buitenspelen op de grote speelplaats achter de school.
Met mijn vrienden voetballen, knikkeren of andere spelletjes spelen. Ook de jaarlijkse terugkomende activiteiten waren altijd weer leuk om mee te maken. Het uitje naar de Efteling, Paasvoetbaltoernooi, Sportdag en Carnaval. Op onze basisschool had ik al snel duidelijk wat voor vervolg opleiding ik wilde gaan doen.
Na een gastles van een paralympische rolstoelbasketballer, wist ik dat ik iets met sport en zorg wilde gaan doen.


Welke studies heb je gedaan, na OBS de Start?

-Willem van Oranje College, HAVO.

-Fontys Sporthogeschool Speciaal bewegingsonderwijs, te Sittard.

 

Interview Bart van Laarhoven

Wat voor baan/functie vervul je op dit moment?

Meteen na mijn opleiding ben ik gaan werken voor Kempenhaeghe, een centrum voor epilepsie woonzorg. Daar ben ik begonnen als activiteitenbegeleider gericht op bewegen binnen de gedragsgroepen. In 2018 ben ik doorgestroomd als bewegingsagoog bij de Paramedische dienst. Waardoor ik nu ondersteunend werk verricht bij de woonzorg en op het opnamecentrum.

Dit bericht delen op Social Media?

U doet ons er een groot plezier mee en vergroot ons bereik enorm…

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Klik hier onder om één van onze andere publicaties te lezen

WE DID IT!

Wat zijn we trots! OBS de Start in De Moer blijft open! Meerdere nieuwe leerlingen zijn gestart of gaan starten op onze

Verder lezen >>