Bestuur

Bestuur

Interview Wouter Herman (Oud Leerling)

Vertel in het kort iets over jezelf.

Wouter Herman, 33 jaar en al 8 jaar woonachtig in de hooivork 2 waar ik nog iedere dag heel graag thuiskom.

Heerlijke gezellig jongerenwijk (broekhoven 2.0) die we 10 jaar terug met vrienden als CPO project hebben gebouwd.  

Mijn hobby’s zijn varen, motorrijden, vissen en snowboarden. 

Verder zit restaurant en buurthuis “Casa De Madre” 1 straatje verder waar ik/we rond 18 uur ook regelmatig te vinden zijn.

Hoe heb je jouw lagereschooltijd op OBS de Start ervaren?

Mijn ervaring bij OBS de Start is heel erg goed. De sfeer was er ook altijd ontzettend goed en door de kleinere klassen kreeg iedereen de aandacht die nodig was. Ondanks ik verplicht vooraan moest zitten, is het allemaal wel goed gekomen.

Wat is een van je leukste herinneringen aan de schooltijd op OBS de Start?

Wat mij het meeste is bijgebleven zijn de Homeruns slaan met kastiebal, TV uitstapje Telekids in Waalwijk. 

Elke dag ruzie maken met Jelger Jansma desondanks (en helaas) 1 van mijn beste vrienden geworden 😉

Welke studies heb je gedaan, na OBS de Start?

 Ik ben na OBS de Start met 3 klasgenoten naar de Prinsentuin College in Andel gegaan. Hierna heb ik 4 jaar de Mbo-opleiding Ondernemer/Managers op De Rooi Pannen in Tilburg gevolgd en afgerond. Na 1 jaar fulltime te hebben gewerkt bij mijn stageadres Intersport Den Bosch, heb ik in de avond een ICM Utrecht HBO Projectmanagement gevolgd en afgerond.

Wat voor baan/functie vervul je op dit moment?

Ik ben office manager bij Facility Service Nederland. FSN verzorgt integrale beveiligings oplossingen zoals inbraaksignalering, toegangscontrole, cameraobservatie en radardetectie op de businessmarkt.

Hiernaast heb ik samen met een goede vriend nog een eigen bedrijf SWN (Spiegelwandnederland.nl) Wij leveren en installeren grote spiegelwanden door heel Nederland. Dit doen we vaak in de avonden of in het weekend. 

Dit bericht delen op Social Media?

U doet ons er een groot plezier mee en vergroot ons bereik enorm…

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Klik hier onder om één van onze andere publicaties te lezen

WE DID IT!

Wat zijn we trots! OBS de Start in De Moer blijft open! Meerdere nieuwe leerlingen zijn gestart of gaan starten op onze

Verder lezen >>