Bestuur

Bestuur

Interview Sandra Kimenai – van Laarhoven (Oud Leerling)

Vertel in het kort iets over jezelf (Naam, leeftijd, woonachtig, hobby etc.)

Mijn naam is Sandra Kimenai – van Laarhoven, 29 jaar oud en ik woon nu 6 jaar in Dongen-Vaart. Ik ben getrouwd en heb sinds kort een zoontje, Milan.

Mijn hobby’s zijn voetballen, bij Blauw wit ’81. Verder ben ik vaak in de Pluktuin “Ut Ouw Goed” in de Moer te vinden. En daarnaast vind ik het heerlijk om te wandelen.

Hoe heb je jouw lagere school tijd op OBS de Start ervaren?

Ik vond het een hele fijne school, veel aandacht voor elkaar. Ik ben er nooit iets tekort gekomen. Ook de overstap naar de middelbare school was voor mij geen probleem. Ik kwam natuurlijk uit een warm nest, maar heb er wel geleerd om op mijn eigen benen te staan. De Moer is een heel fijn dorp. Als je er doorheen loopt ben je meer dan 1 uur onderweg, iedereen kletst en roept naar elkaar.

Wat is een van je leukste herinneringen aan de schooltijd op OBS de Start?

Ik heb er een hele hoop, de uitjes naar de Efteling, musicals, bossen. Tijdens de pauzes deden we buskruit, voetballen, schommelen, kaarten. Ik heb me volgens mij nog nooit verveeld! Maar het mooiste vind ik dat ik nog steeds Vriendinnen heb van de basisschool. Daar maak ik nu nog steeds wekelijks herinnering mee.

Welke studies heb je gedaan, na OBS de Start?

Beatrix College, VMBO

ROC Tilburg, niveau 4 management secretaresse.

Wat voor baan/functie vervul je op dit moment?

Ik werk bij Libra Revalidatie & Audiologie als medisch en management secretaresse. Ik werk er al lang met heel veel plezier. Het is een heel fijn bedrijf met super veel lieve collega’s. Echt een warm bad.

In het voorjaar en in de zomer werk ik in de weekenden in de Pluktuin “Ut Ouw Goed”. We zijn hier vorig jaar mee gestart. Het is heerlijk genieten en leuk om te doen !

Dit bericht delen op Social Media?

U doet ons er een groot plezier mee en vergroot ons bereik enorm…

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Klik hier onder om één van onze andere publicaties te lezen

WE DID IT!

Wat zijn we trots! OBS de Start in De Moer blijft open! Meerdere nieuwe leerlingen zijn gestart of gaan starten op onze

Verder lezen >>