Bestuur

Bestuur

Interview Frank van Beek (oud leerling)

Vertel in het kort iets over jezelf (Naam, leeftijd, woonachtig, hobby etc.)

Mijn naam is Frank van Beek en ben 33 jaar, na 27 jaar in De Moer gewoond te hebben woon ik nu samen met mijn vriendin Nicole Kemmeren en onze zoon Fedde (toekomstige ster speler van  Blauw-Wit ‘81) van 7 maanden in Kaatsheuvel. Mijn grootste passie/hobby is voetbal, dat doe ik al vanaf mijn 5 jaar bij Blauw-Wit ‘81, we genieten volop van onze zoon en we kijken er erg naar uit om weer naar de mooie evenementen in De Moer te kunnen, zoals MPW, Autocross, ijshockeyen op het Bodemven en het hemelvaartstoernooi bij Blauw Wit ’81. 

Hoe heb je jouw lagere school tijd op OBS de Start ervaren?

Als ik aan mijn schooltijd op OBS de Start denk, dan denk ik daar met veel plezier aan terug. Doordat het een kleine school is kreeg je veel persoonlijke aandacht van de leraar ook al zat je met 3 klassen in 1 lokaal. De Moer is een klein dorp, doordat iedereen elkaar kent staat iedereen voor elkaar klaar.

Wat is een van je leukste herinneringen aan de schooltijd op OBS de Start?

Aan de school heb ik hele goeie herinneringen, doordat OBS de Start een kleine school is maak je vrienden die je nu nog steeds als echte vrienden kan beschouwen. Een van de leukste dingen op school vond ik toch het voetballen in de pauzes op de getekende goal op de muur.

Welke studies heb je gedaan, na OBS de Start?

Na OBS de start ben ik op de bus gestapt om naar Het Prinsentuin College in Andel te gaan. Nadat ik die afgerond heb volgde ik een opleiding aan het Prinsentuin college in Breda en na 3 jaar ben ik naar de Rooie Pannen in Tilburg gegaan om mijn diploma MBO detail filiaalbeheer niveau 4 te halen.

Wat voor baan/functie vervul je op dit moment?

Op dit moment ben ik sinds 4.5 jaar werkzaam bij Vos Capelle in Sprang-Capelle, hier ben ik leidinggevende in de winkel voor het verkopen en adviseren van alles op het gebied van tuin.

 

Dit bericht delen op Social Media?

U doet ons er een groot plezier mee en vergroot ons bereik enorm…

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Klik hier onder om één van onze andere publicaties te lezen

WE DID IT!

Wat zijn we trots! OBS de Start in De Moer blijft open! Meerdere nieuwe leerlingen zijn gestart of gaan starten op onze

Verder lezen >>