Bestuur

Bestuur

Interview Fenna De Jong (oud leerling)

Vertel in het kort iets over jezelf (Naam, leeftijd, woonachtig, hobby etc.)

Ik ben Fenna de Jong, 26 jaar en woon sinds een half jaar in Dongen met mijn vriend. Daarvoor heb ik altijd in De Moer gewoond. In mijn vrije tijd voetbal ik graag bij Blauw-Wit ’81 . Daarnaast ga vaak wandelen kook en bak ik graag.

 

Hoe heb je jouw lagere school tijd op OBS de Start ervaren?

Ik ben altijd met veel plezier naar school gegaan. Iedereen kende elkaar en dat voelde erg vertrouwd. Wanneer er aan één groep uitleg gegeven werd, werkten de andere twee groepen zelfstandig en vroeg je bijvoorbeeld even hulp aan een groepsgenootje of iemand uit een hogere groep.

Ik herinner me daarnaast dat we er regelmatig op uit gingen met de klas wanneer we met een bepaald thema bezig waren: naar het bos, een Moskee of de supermarkt. Dat was altijd erg leuk en leerzaam.

 

Wat is een van je leukste herinneringen aan de schooltijd op OBS de Start?

In de pauze gingen we vaak voetballen of tafeltennissen, er was altijd wel iets leuks te doen en je kon altijd bij een groepje aansluiten. Maar ook uitjes naar de Efteling en Toverland en de schoolverlatersdagen waren heel leuk en daar heb ik nog goede herinneringen aan. Een deel van de klasgenoten die op De Start hebben gezeten zijn nu vriendinnen of zie ik nog wel eens.

 

Welke studies heb je gedaan, na OBS de Start?

Beatrix College – Havo

Avans Hogeschool Breda – opleiding Communicatie

 

Wat voor baan/functie vervul je op dit moment?

Op dit moment werk ik op de op de Helpdesk bij Uitgeverij Malmberg.

Dit bericht delen op Social Media?

U doet ons er een groot plezier mee en vergroot ons bereik enorm…

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Klik hier onder om één van onze andere publicaties te lezen

WE DID IT!

Wat zijn we trots! OBS de Start in De Moer blijft open! Meerdere nieuwe leerlingen zijn gestart of gaan starten op onze

Verder lezen >>